CONDICIONS DE COMPRA

1 – Vendes
 
La botiga online dolorsmanrubia.com realitza vendes a Andorra, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Canadà, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estats Units, Estònia, Finlàndia, França (excepte Illa de Còrsega), Grècia, Hongria, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal (excepte Illes Açores i Madeira), Regne Unit (UK), República Txeca, Romania, Suècia i Suïssa.
 
Per a qualsevol altre país no referenciat, contactar via e-mail.
 
2 – Acceptació i prova d’acceptació
 
L’adquisició dels productes s’ha de fer a través de l’activació de el botó “FINALITZAR COMPRA” que apareix a peu de pàgina de la sol·licitud de compra, i expressa l’acceptació total de totes i cadascuna de les Condicions Generals tal i com es mostren a la pàgina web de dolorsmanrubia.com amb anterioritat a l’adquisició dels productes, sense que li siguin aplicables les novetats que es puguin produir en les clàusules de les condicions generals amb posterioritat.
 
Des del moment de l’acceptació, l’usuari adquireix la condició de Client de dolorsmanrubia.com que es descriu en les nostres polítiques i condicions.
 
Qualsevol producte o servei ofert amb posterioritat per dolorsmanrubia.com haurà de ser objecte d’una nova contractació. Si el Client desitja llegir amb més deteniment les condicions generals, pot imprimir en paper o guardar el document en format electrònic, o consultar-les a la pàgina web.
 
La botiga on line dolorsmanrubia.com remetrà a l’Client, una vegada acceptades de forma expressa aquestes condicions generals, justificació de la contractació efectuada, amb tots els seus termes, a través de correu electrònic, abans que es compleixin 24 hores de la compra. dolorsmanrubia.com li informa que arxiva els documents electrònics en què queden formalitzades les compres.
 
3 – Preus
 
Tots els preus estan en euros (€) incloent IVA. Aquests preus estan subjectes a canvis sense previ avís. Les ofertes estaran degudament marcades i identificades com a tal, indicant convenientment el preu anterior i el preu de l’oferta. dolorsmanrubia.com es reserva el dret d’efectuar a la web, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar diàriament productes i serveis en funció de l’mercat.
 
4 – Formes de Pagament
 
Les compres es poden pagar per qualsevol dels mitjans indicats en la pàgina web. En concret mitjançant Paypal, targeta de crèdit o dèbit o transferència bancària.