POLÍTICA DE CANVIS I DEVOLUCIONS

1 –Canvis i devolucions
 
El nostre objectiu és que quedis totalment satisfet i tornis a comprar a dolorsmanrubia.com. No obstant això, si no quedes satisfet amb la teva compra, pots tornar el producte o productes en un termini màxim de 14 dies després de la data de recepció. Per a això hauràs de contactar amb el nostre servei d’atenció al client enviant un correu electrònic a info@dolorsmanrubia.com o contactant a través del nostre formulari.
 
Les mascaretes de seda, al tractar-se d’un producte higiènic, no admeten canvis ni devolucions.
 
La nostra web coordinarà la recollida de la peça en la direcció especificada pel client. Només s’acceptaran devolucions gestionades per dolorsmanrubia.com amb la seva agència de transport.
 
Només s’acceptaran canvis i devolucions gestionats per dolorsmanrubia.com i la nostra agència de transports. Pels canvis, hauràs de lliurar el teu producte al missatger quan se’t lliuri el nou. Els canvis es faran sense cap cost addicional per al client.
 
Els reemborsaments es realitzaran un cop la mercaderia sigui recepcionada al nostre magatzem i es realitzarà mitjançant el mateix mètode de pagament utilitzat per a la compra inicial.
 
Les despeses d’enviament de les devolucions són a càrrec del client, a excepció dels casos en què la seva compra presenti danys de fabricació o derivats del transport.
 
En el cas d’un producte danyat, haurà de contactar amb el nostre servei d’atenció a client en les següents 24 hores de la recepció.
 
Per poder realitzar un canvi o una devolució, el producte no ha d’haver estat utilitzat, rentat o alterat de cap manera, ha de romandre en l’embalatge original i amb les etiquetes originals del producte.
 
No s’acceptaran devolucions a ports deguts.
 
2 – Atenció al client
 
Pot contactar amb el nostre servei d’atenció al client per correu electrònic a info@dolorsmanrubia.com