POLÍTICA DE ENVIAMENTS

1 – Enviaments
 
Quan la web reconeix el destí de la mercaderia, la cistella de la compra indica les despeses associades a l’enviament.
 
Les comandes amb un import superior a 50,00 amb destinació a Espanya, Andorra i Portugal (excepte Illes Açores i Madeira), l’enviament és gratuït.
 
Les comandes amb un import superior a 70,00 € amb destinació a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Itàlia, Luxemburg, Països Baixos, Polònia i República Txeca l’enviament és gratuït.
 
Per a la resta de països d’Europa (excepte Noruega, Suècia i Suïssa), l’enviament és gratuït en imports superiors a 100,00 € i per als països de Nord Amèrica, l’enviament és gratuït en imports superiors a 150,00 €.
 
Procurem servir el mateix dia o a l’endemà laborable al de la recepció de la comanda i la confirmació del pagament. Les comandes rebudes a partir de les 15,00 hores a Espanya, es lliuren per al seu enviament a l’endemà.
 
Per a Espanya i Portugal, les comandes són enviades per Correos o per missatgeria a través de l’empresa GLS i el termini de lliurament és habitualment d’un màxim de 3 dies laborables.
 
Els enviaments gratuïts per a Espanya i Portugal, s’efectuen en la modalitat estàndard (màxim 3 dies laborables). Per a la resta de països d’Europa i Nord Amèrica, les comandes són enviades per missatgeria a través de l’empresa UPS. El termini de lliurament pot variar entre 2 i 6 dies segons el país de destinació.
 
Un cop realitzada la compra rebràs un email amb la informació necessària perquè puguis fer tu mateix el seguiment de l’enviament a través de la pàgina web de l’empresa de logística.
 
En els preus indicats per a les despeses d’enviament no s’inclouen els aranzels d’importació ni els impostos de les duanes locals en els països que així ho requereixin. Aquests seran pagats en destinació pel receptor de la mercaderia.