Sóc Lola Mulé, alter ego de Dolors Manrubia. Sóc Física, artista i dissenyadora digital.

Com a artista i dissenyadora jo creo les meves pròpies col.leccions que pots trobar a la botiga, exposo en galeries, treballo amb arquitectes i dissenyadors de moda, i pinto per encàrrec.

Com Física em fascina la física quàntica relacionada amb la ment i les emocions.

Aplicar els principis de la física quàntica a la creació artística ha estat el que realment m’ha ajudat a tenir èxit en la meva professió.

Hi ha experiments científics que ens indiquen que tots estem connectats a un camp d’energia, un camp d’oportunitats, i que tots els nostres propòsits i desitjos existeixen ja en aquest camp, i estan disponibles per a nosaltres. La manera d’accedir a aquest camp és a través de la nostra ment i el nostre cor.

El meu propòsit és ajudar la gent a ser més feliços aportant tot el meu coneixement de la física quàntica aplicat a la ment i a les emocions. I l’eina més poderosa i senzilla per impactar i harmonitzar cervell i cor és a través d’imatges, paraules, dissenys aplicats a complements i eines visuals.

Desitjo de tot cor compartir amb tu tot el que sé que funciona i avala la ciència per fer un món on tots siguem més feliços.